tetamu VVIP

Ahad, 21 Mac 2010

tak puas aty dengan layanan kat pizza hut di pavillion

ary rabu ary tu bersamaan 17 mac 2010 aku g pavillion dgn aini.. saje je..teman die g shopping..aku xrase cm nak beli pape pown..juz kua nak release tekanan jiwa tensi sahaje. hee.. so, boleh dikatakan hampir semua kedai ktowg masuk lebih2 lagi aini nak carik sliper..hee.. 

lepas ktowg g kedai camelion sbb aini nak beli accessories utk rambut die, ktwog g pizza hut sbb terlalu lapar n ktowg mmg nak try pizza yg baru tu.. 

apa yang wat aku xpuas aty dengan pizza hut kat vavi pavi nie ialahhh....sangat la sedih n xpuas hati dgn layanan kat pizza.. staff die gler la ciput pas tu servis sgt teruk n lambat.. 

ade pekerja yg sowg tu.. die leyh sengaja xnak mek order kat ktowg n konon2 wat2 bz.. leyh die g berebut nak kemas meja dgn waiter yg lgi sowg tu sedangkan aku dgn bunyi buzzer dr setiap meja tu dah banyak kali berbunyi termasuk la meja aku n aini. aku rase lebih 20x ktowg panggil n menekan buzzer tu...aku siap dgr mamat waiter tu ckp, alaa ko g la mek order kat meja 18 tu sambil tunjuk kat meja ktowg..pemalas btol.. ade ke patot die xnak g mek order kat meja ktowg yg kiut nie?huhu... bile die lalu kat meja aku, aku wat muke xpuas aty aku.. die pandang je aku.. huh, teramat sakit aty..huhu... 

servis diowg pon xsistematik. de ke patot ktowg yg dah lame tunggu nak dekat dua jam dengan perot kelaparan sbb aku mmg dua hari xmakan nasik nie dapat lebih lembab lambat daripada owg yang datang selepas ktowg?oleh kerana terlalu geram, aku pon panggil manager diowg. on the spot dapat pizza.mek ko!! geram aku!! huhu..


lagi satu klu btol pon lambat sgt nak siapkan pizza tu sbb nak g uli doh ke, g beli tomato kat pasar ke, g import dr zimbabwe ke, anta la soup dlu ke wat cover rase lapa ktowg nie. xpon anta la air dulu ke.. nie xde anta pape pon..makan angin je la ktowg kat situ..geram aku..nama je pavillion tu tempat high class.. tp pizza hut die.. huh.. sangat menyakitkan hati..


rasenye kan nie la first n last time aku akan makan pizza kat pavi tu.. aku geram sgt.. rse cm nak ckp.. xpe la encek.saye xnak la byr caj perkhidmatan enchek nie.. dah la mahal, tp xkena dgn perkhidmatan yang disediakan.

2 ulasan:

::aMaD:: berkata...

betol lah. ingatkan u sorg je. i pun same. duk tekan buzz tu byk kali dah.tp diorg wat tak layan je. dah la tukang amek oder lupa menu kitorg pesan. bikin panas je! sbnrnye dah lame dah pizza hut pavillion tu mcm tu..rasenye tahun lepas pon lebey kurang gak..tak pernah improve. tak tau la nape.. tp ape bole buat. pizza hut area BB kat pavillion je..huhu

momoQue berkata...

huhu
tu la
terpaksa la
sepatotnya diowg kena la improve servis diowg tu
lagipon pavi tu tempat yg owg salu high class
wat malu je
tourists dah la salu g sana
so
menjatuhkan imej malaysia je kan?
nty owg luar ingt owg malaysia nie lembab la pe la
huhu