tetamu VVIP

Khamis, 25 Mac 2010

blog saya chantek

"blog saya sangat chantek"
giler perasaan statement aku...
hahaha...
aku saje je nak wat title cm nie konon2 kasi gempaq la walaupon xde la segempaq mane pon..
aku sebenarnya  memang bukan la nak bercakap pasal kechantekan blog aku pon..
tp aku sebenarnya nak tujukan posting ini wat cik norain jokiri merangkap fwen gua die kolej burhanuddin helmi, ukm yang tidak tercinta nie.. beliau juga merupakan rakan blogger gua la..

al kisah nya..
posting ini ditujukan wat beliau diatas kesudian beliau memberi award kepada blog gue..
(haha... cam hikayat seribu satu malam ala era modenisasi..haha)

nie la award yang gue dapat



kembang edong aku terharunya aku dapat award dr cik norain jokiri nie..
mau nangis woo..
actually die bg award nie kerana aku dah capai posting yang keseratus...


tp untuk accept nye..
ade pulak pengerasnya..haha
meh aku lengkapkan pengerasnye dulu..

rules n regulations utk accept award nie..

1)pengeras yang pertama..
ucap terima kasih n link pemberi award tu...

"terima kasih yang tidak terhingga kepada cik norain jokiri kerana memberi sokongan yang padu kepada saya didalam karier penulisan blog nie..hahaha.. (cam artis bg ucapan time anugerah bintang popular pulak..haha)

dah lengkap pengeras yang pertama...

2)15 blog yang fantastic sebagai pengeras yang kedua...
sowie la...aku xikot turutan..aku bgtaw je la blog mane aku ske..hee

mr jimjim
(die jarang update..tp sekali update mmg besh..info die..especially about muzik)

jujue
(mengupdate dgn penuh perasaan n ayat die pon kadang2 klaka..hihi) 

maskoya
(jrg update gak..tp ske weng2)


aleisa nadia 
(sbb ayat die manis..hahaha)

eila sim
(sbb pemilihan diksi kot..ko nak taw diksi tu pe, ko google la eila..haha)

bonekalife
(sgt ske tgk blog nie..kreatif...)

cik ailebiu
(blog nie chumel...tp xkenal die sgt pon..hee..kenal pon die gb..hee) 


faez 
( sbb die letak banyak pet die yg chumel..hee)


ecar182
(ske meroyan dgn penuh perasaan..especially entry pasal gb kena hack...huhu) 


zera
(banyak info kot...hee) 


ayeen
(beliau ske letak banyak cte..sonok membaca..)

asya ahmad
(ske tgk gmbr2 yg die ske post kat blog die..tp blog die salu bersawang..hihi..jgn mrh aisyah..ngee)

(sbb banyak gmbr..aku mmg ske gmbr..haha) 

apabila gadis kampung menulis blog
(ske entry pasal pisang tu..hark3)


( ske bace posting beliau..tu je..xkenal beliau nie..jmpe blog beliau kat gb)

3)pengeras yang ketiga pula kena bagi taw owg2 yang kte 'like' diatas nie yg blog diowg fantastic..

nty aku wat la..aku tgh xrajin..adess 

 4) pengeras bagi penutup segala pengeras diatas ialah kena nyatakan 7 benda tentang diri aku..

adoiii..dlm banyak2 pengeras..nie paling susah sekali..
nie die jawapannye tok dukun oi...(tok dukun itu merujuk kepada ain..haha)
1. saya suka ketawa
2.saya suka makan
3.saya suka nyanyi
4.saya xsuka ain.
(haha..gelak guling2..)
5.saya suka makan char kuetiaw
6.saya suka warna pink
7.saya suka tipu semua perkara di atas.. hahaa..saya tidak tipu..men2 je..hee

sekian terima kasih...
hahaha

7 ulasan:

Agym berkata...

haha~ congratz.! hehe

Ain Butterscoth berkata...

gila kau ni!!!
nama aku dlm ic ko g taip kat entry ko ni
uish
bangga nya aku
femes 1 malaysia da aku
kuang5...

momoQue berkata...

thanks mr jim2
^^

momoQue berkata...

haha
ain..
sengal je..
ok what?
ary tu mase dinner dah feymes
ngee

Yatre Hayati berkata...

heee...tak sangka awak still baca blog kita agy..heeeheheh...btw thanks =D

momoQue berkata...

hee
welcome~~
saya tgk je sume blog yg saya folo
hee

Ain Butterscoth berkata...

gila kau
aku bile dinner je mst femes
hahahhaaha
klu aku kene buang kolej
mmg xpatot aa
tp xya la letak nme ic aku kot
hahaahhaa