tetamu VVIP

Ahad, 21 Mac 2010

posting ke 100

haha
baru seratus je posting aku
tengok pown taw betapa pemalasnye beratnye jari jemari aku utk wat posting baru kan?
tapiii...
tu dulu la...
skunk aku rajin je wat posting sbb rase seronok plak bile dapat share dengan owg lain tentang ape yang kita rase n pendapat kte
na leyh meroyan lepas perasaan gak kat cni..
lagipon dulu aku tersangat la bz
skunk bz jugak
tp kurang sket kot
same je aku rase...
huhu...
aku pon tataw...
terlalu subjektif sungguh tahap ke'busy'an aku..
wakakaka
hari nie...
posting nie ...
adalah teramat bersejarah kerana posting aku baru genap seratus..
hahaha

10 ulasan:

royal joe budu berkata...

tahniah2..komen aku pon x sampai serat ag..

momoQue berkata...

alamak
aku lupa plak nak cek komen aku brp
haha
aku rase pon xsampai serat lg la beb~
bro
chantek tee rtw tu
^^p

royal joe budu berkata...

haha..kantoi lak g rtw..err..byk blog ko..

momoQue berkata...

ade satu je aku aktif
lain malas
skunk plan nak wat on9 store
hee
tee rtw8
rtw9 g x?
xbesh la rtw9
uhuhu

Ain Butterscoth berkata...

tahniah sbb da 100 entries!!!

http://akugilagardenia.blogspot.com/2010/03/beautiful-blogger-award.html

momoQue berkata...

thanks ain
thanks 4 award itu juga
hee

royal joe budu berkata...

22 pegi..rtw 9 mmg xbes..tee die pon x lawa..g gak eh..

momoQue berkata...

aku gi
tp kebanyakan masa aku kat main n indie stage je
huhu
pastu masa malam
sume band men dua lagu je kan sbb nak abiskan on time kan?
dah la ptg ujan
huhu

royal joe budu berkata...

hujan tu x kisah pon..yang frust 2 lagu time mlm tu r..y last bunkface lg r mengarut..spoil2..

momoQue berkata...

aku setuju
mase lagu last2 tu
aku xtgk
aku g duk kat tmepat makan kat atas tu
huhu
aku dgr dr situ je
lagipon cm hampa la sbb rase xberbaloi g rtw
adess