tetamu VVIP

Jumaat, 22 Januari 2010

hasil tangan mereka~~

masa aku tgh bowink2 sambil wat asgnmt aku yg berlambak nie
aku pown tgk2 la gmbr
tu la sbb nye tgn nie gatal je nak posting kat blog
heee
jum tgk koleksi pic aku yg aku ske
hee





nie pic mase aku g shopping dgn mr jim2 kat mines
pic nie telah disnap n diedit oleh mr jim2
aku ske pic nie
heee



















nie pic time rockaway 09 one buck short & friends
kat capsquare
aku xsure sape snap pic nie huhu











pixca nie time rockaway 09 kat capsquare
aku lupa sape snap xsalah aku
fareez aka apple mango
http://pukulgambar.blogspot.com/

tp yg edit pixca nie
mr ejazul azim aka mr jim2~~
http://ecitenoid.blogpsot.com













nie plak pixca tym rock the world 9
kira antara latest pixca dlm koleksi aku
aku ske angle pic kat sebelah kiri nie
shemart woo~~

pic nie disnap n diedit oleh
miss eila kassim
(sowie eila,ko xde dlm pic nie sbb ko jadik photographer ktowg tym nie...ngehehe)






nie pown pic rock the world 9
yg disnap n diedit oleh
eila
ngee~~
berbakat eila nie
hee












yg pasti..
nie pown eila yg snap n edit
thanks a lot eila
shemart pic
hee












aku ske pic nie
pic nie x di edit pown
wpon xdi edit tp shemart
pic nie telah di snap oleh chan
mase nie 1st tym aku jmpe chan n jujue hee








nie pic time gig amal yg malayapark.com karnival mutiara seni
yg diadakan di utm skudai
disnap n diedit oleh dauz
chantek kan?
heee





nie mase konvo mr jim2
aku ske pic nie
jgn tnye aku nape
sbb aku pown tataw

cantik itu subjektif wawawa~~~












nie pic mase balik dr majlis pelancaran album disagree kat hard rock cafe
aku ske view kat belakang tu
santek
heee

disnap oleh pokche










sebenarnye kan banyak lagi pic yg santek n aku ske tp kan aku malas plak nak search kat album aku...hee

1 ulasan: