tetamu VVIP

Selasa, 20 April 2010

makhluk!!! nyahlah kau dari sekeliling ku!!!

aishhh...aku tersangat la takot bercampor seram melihat makhluk nie... seram melihat bentuk gigi nye yg memang tersangat la tajam.... sekali die ngap aku, memang xjawab exam la aku pagi nie.... memang x tergambar dek kata2 la ke'ngeri'an yg aku pagi tadi membayangkan kalau aku xdapat jawab exam pagi td dek kerakusan makhluk tu menyiat-yiat kulit aku yang halus mulus nie..wakakaka..(disaat nie pon aku still leyh tunjukkan aku masih poyo...wahahhaa)..skunk aku leyh la tergelak..tadi tidak woo~~
tersangat la seriau melihat kelibat makhluk itu menghampiriku tatkala aku melintas jalan di round about depan masjid tu...

semasa mereka menghampiri aku, aku berasa sistem saraf simpatetik ku sememangnya berfungsi.. memang la malam tadi aku ade cakap aku rasa aku nye sistem saraf simpatetik akan berfungsi pagi nanti.. (pagi nie la maksudnye..) tp bukan kerana menghadap ko la makhluk!! tp mengadap kertas fisiologi tingkah laku jam 8.30 pagi ini kerana kegerunan aku terhadap soalan-soalan yang harus  aku sental!! naseb baik sistem saraf autonomik xsempat berfungsi lagi kot.. klu x dah lame aku selambe badak melintas jalan tu... dah la kereta banyak... maklom la... awal pagi kot..orang sume nak masuk ukm nie..nak g keje ke, nak g exam ke.tu xtermasuk bus lg..xke naya klu aku dilanggar oleh besi-besi yang sememangnye lebih besar dan keras daripada fizikal aku nie??!! huh, ko memang nak hapuskan riwayat hidup aku ke apa ha makhluk??!!!! kalau aku nie ada kuasa cam doraemon ke, ada ilmu kebal ke, xpe gak..leyh gak selambe badak aku langgar balik kereta-kereta tu sume.. and xperlulah aku nak takot dek silauan gigi ko yang sememamngnye wat aku terbayang nasib aku di rahang mu itu..(huh, sakit btol aty aku membayangkan apa yang terjadi tadi..huhu)

makhluk itu bukan single... bukan juga berduet... tp dah kategori duo berkumpulan dah (sbb dah lebih dari dua dah..huhu)...adoiii... terketar2 lutut aku time tu melihat makhluk itu semakin menghampiri aku seolah-olah menemani aku melintas jalan di pagi yang indah ini... xpon maybe makhluk ini rase aku perlu di'escort' oleh mereka bagi memastikan keselamatan aku terjamin semasa melintas jalan..atau kah mereka sekadar menemani gadis comel seperti aku yang tidah sepatutnye melintas jalan berseorangan kot... tapi aku xrela ditemani ko la wahai makhluk-makhluk budget manje dan comel sekalian...so get lost la!!! aishhh~~~ dengusku di dalam hati yang sememangnye berasa sangat sebal kerana diselubungi rasa suwey bercampur ketakotan yang amat sangat...

aku mahu melarikan diri daripada cengkaman ketakutan ini.. tp cm aku ckp td..aku xde apa-apa kuasa utk menghalang atau langgar balik semua besi-besi itu... aku cuma mampu berdoa, nyah la kau dari sini... cepat la kereta nie meluncur lagi dihadapanku kerana aku mahu menjauh dari makhluk yang sememangnye xhensem nie..huhu...

makin aku mtk ko jauh, makin ko dekat..ko nak ape ha makluk??!! jgn dekat dgn aku!!! please!!! aku nak pergi exam la!!! penat taw aku semalam x merasa nikmat tidur semata-mata mahu menyediakan bekalan utk pagi nie..so please jangan jahanam kan pagi aku nie.... aishhh~~

aku xbela ko laaa!!! asal ko nak dekat2 kat aku nie.. rase cm nak terajang ko pon ade...tp aku pikir..klu aku terajang ko, sah2 sat lagi aku lak yang jadik santapan pagi ko nty kan?!! adoiii... kereta masih meluncur laju xmemberi ruang utk aku melarikan diri.. aish, ujian apa lah yang aku terima pagi nie.... aku cuma mampu berdoa mereka semua pergi...

nampaknya aku yang terpaksa berlalu sesudah tiada lagi besi-besi meluncur lagi di depan ku... aku bersyukur aku dapat selamatkan diri aku daripada cengkaman ketakutan akibat dikelilingi makhluk-makhluk sepertimu...

oh anjing... tolonglah blah dari sini..anjing, kolah makhluk kejam yang memusnahkan pagi indahku semasa aku sedang menikmati udara segar di sekeliling ukm pagi tadi.... aku benci ko la anjing!!!
so makhluk itu adalah anjing..huh, aku berharap anjing nie carik la tempat lain yang lebih sesuai dengan kehidupan dia..huhu ... syukur ya ALLAH SWT aku selamat daripada cengkaman makhluk berkaki empat yang bajet chumel itu..huhu

 karutan si tukang karut,

3 ulasan:

Agym berkata...

cool.!!!!!!! sian naza, xpdt nak lintas, kalo den ade, den langgar lari sume besi2 yang lintas dihadapan kamu tu~ (bajet den lori beso), hahahaha~

momoQue berkata...

hahaha
taw xpe jim2
budget kamu lori beso yg leh langgar sume lori tu
siyes woo
anjing tu selambe badak je g tepi2 naza taw
naza xbela die~~
aishh~~

jOe.HaCk.ZeRo berkata...

tkot anjing~
ish3..