tetamu VVIP

Sabtu, 10 April 2010

final exam sudah setat~~

final exam sudah hampir ke permulaannya..
ada beshnye..
ade jugak yg xbeshnye...
huhu...

yg beshnye...
nie adalah petanda bahawa semester ini sudah sampai ke penghujungnya 
dan 
paling besh cuti semester yang bakal tiba..
juga adalah petanda bahawa sem depan aku merupakan tahun akhir aku di ukm nie..
ade lagi dua semester aku di sini.

yang xbeshnye..
ape lagi..
stress la..
hehe...
pas tu kena la study kot..
hehe....
mr jim2 aku suh letak jadual exam aku kat blog aku nie 
supaya dia dapat monitor aku..
haha..
rajin sungguh die utk memantau aktiviti aku..
al maklom la, dia takot aku xstudy n asik layan online je kot..

aku nie sungguh rajin memasak...  
(cafe world)

ske sangat berbudi pada tanah n bercucuk tanam... (farmville n farm town)

menjaga kebajikan n membelai binatang peliharaan aku si "nono albuquerque" yang manja itu.. 
(pet society)..
hehehe..

aishh..
bgus gak ade pemantau nie..
xde la asek ingt nak main je..
hahaaha..

ok la....
kat cni saya list down kan sume hari-hari saya berperang secara fizikal dan juga mental..

fizikal: menembak jawapan bersenjatakan pen atau pensil di atas kertas didalam dewan peperiksaan yang dipenuhi oleh ramai askar yang turut berjihad bersama saya utk memperjuangkan benda yang sama.

mental: memikirkan apakah jawapan yang patot digoreng, mengambil kembali maklumat2 daripada pembacaan utk pertahanan dan menakluki kertas soalan. memikirkan tekanan yang bakal diterima disebabkan kejatuhan pointer akibat kegagalan menggunakan strategi peperangan dan maklumat yang tidak mencukupi.

hari-hari yang dipenuhi liku-liku peperiksaan dan penderitaan menghadapi peperiksaan:

12 april
12 pm
psikologi kanak-kanak & remaja
KTAMS

14 april
kaedah penyelidikan
3.30 pm
KTAMS

20 april
fisiologi tingkah laku
8.30am
DECTAR

21 april
kaedah eksperimen
3.30 pm
KTAMS

26 april
statistik dan analisis data
12 pm
KTAMS

nie la jadual exam aku.
actually xde la menderita mane kot
saje menggunakan unsur2 hiperbola bagi memberi impak yang lebih sikit kepada penulisan..
mungkin juga sedikit metafora...
juga personafikasi...
hehe...

wat sume rakan-rakan yang menduduki peperiksaan,
selamat menduduki peperiksaan..
^^

2 ulasan:

Agym berkata...

haha~ sy monitor, kamu CPU, kekeke~

momoQue berkata...

hahaha
adess
CPU beso kot
wakakaka