tetamu VVIP

Rabu, 14 April 2010

love-purevibracion

rasenye klu kowg peminat muzik reggae, mesti kowg sangat kenal dan meminati purevibracion kan?

kalau kowg rajin menjengah youtube bukan utk tgk mende bukan2 utk mencari lagu or life performance band2 or artists mesti kowg perasan yang komen2 kat vids purevibracion bukan sahaja datang dr viewer dr malaysia semata2.. malah daripada luar negara jugak.. 

malah purevibricion nie banyak wat show di luar negara. 
bukan setakat malaysia je..klu xpercaya, g la tgk page diowg :myspace, facebook, dan lain2.. 
lagu2 diowg mmg wat jiwa tenang je n sesuai utk didengari mase kowg nye mood n jiwa tgh serabot...contohnye cam keadaan aku skunk yg stress nak exam..otak rase cm nak tersimpul2 dah nie...huhu... n of course lagu nie sedap didengar oleh gegendang telinga kowg..

video yang aku mek nie adalah video terbaru utk lagu love nie...
ramai gler yg ade kat dalam vid nie... abg rom n roslan aziz pon ade beb..
xcye g la tgk..
muke roslan aziz bahagia je dalam vid tu..
hehe..
seperti biasa la..
oleh kerana aku minat lagu nie
suke kan vids nie
so aku post la vid n lirik lagu nie kat cni..
enjoy n have fun!!!!
:)



LOVE
mi not a good man better man for you girl,
mi sorry for the wrong that i done to you girl,
all that you been hurting,
mi always make sad, make mad,
all the promise that mi made, that mi break,
in this kind of situation,
when you need a full attention,
mi always cant be there, cant be there,
dont mean dont care,
mi got full of thing on mind that mi want to clarify,
mi fell your loneliness…
c/o
if i dont care for you…
then why you have ma love…
i do care for you…
and i know, i do care…
yes i know, i do care…
*repeat – c/o

ehsan:
malayapark.com

p/s: kalau nak lebih banyak lagi koleksi lirik lagu,
leyh la cari die malayapark.com
momoque@malayapark

3 ulasan:

joegrimjow berkata...

layanzzzzz
;)

momoQue berkata...

yeahhh
layannn
lagu nie sememangnye mendamaikan
thanks joe for dropping ur comment here
hehe

AQu APi berkata...

terbaek la..
lebey kurang cam entry i..
heh..
http://publicitypublic.blogspot.com/2010/06/love-n-peace.html