tetamu VVIP

Jumaat, 24 September 2010

edited pixca by ismail mohamad.. hee~

firstly,
 i would like to say millions of thanks to
mr ismail mohamad for editing this pixca!
it's cool la dude~
chumey bangat!
hehe~
rajin edit2 ye~

nojie with me!!
and
 her 'cousin' called 3G..
(the cat!!)
or they are 'twins'..
probably~
:))

but a lil bit curious now!
HER TWIN or HER COUSIN looks like
mael?!
remain unanswered till now
:))


yes, i loved cat!
please give me one!!
please~~
:))

7 ulasan:

Agym berkata...

huhu~

momoQue berkata...

huhu jugak~

asal huhu??

^^''

royalbudu berkata...

eh..lame siak x bc blog ko..haha..kucing..? argggh..

momoQue berkata...

joe: wah, lame gak aku xjejak blog ko since berukban aku nie slow nak mampuih~
kucen chumel kan weyh?
aku ske kucen~
bak sekor!
:))
p/s: nty aku p jenguk blog ko kalau berukban aku dah sihat ye.. lame xpekena budu~
;)

royalbudu berkata...

aha..aku tak minat sangat kucing..

Ismail berkata...

wahahaha.... since br ader blog, br nk comment, ehem2.... cun siot mamat yg edit ni.... he3.... 3g skang suke wat posing malas2, nanti aku upload kat blog aku..... he3 ^_^

anabella momoque berkata...

hahaha... agak la.. terimas la kat mamat tu.. kan kan..wakakaka

ye ke?
eh, 3G penat nak posing dah sbb die letih sakan edop kena bergambo je.. ((:

ok.. nty aku check wokeh~ hihi