tetamu VVIP

Selasa, 20 Julai 2010

hadiah hari lahir yang pertama utk tahun 2010

wah, lama sungguh tidak ber'blogging' nie.. apa boleh buat, diri ini semakin busy dgn bisnes and skunk pon dah start dgn sem baru.. tahun akhir di ukm.. harus la bermula dgn kehidupan yang lebih sibuk dr life yang dulu..
hee.. aish, berbalik dgn tajuk aku tadi, aku nak cerita la pasal aku dapat hadiah yang pertama utk buffday aku untuk tahun nie walaupon buffday aku bulan depan...hee..

nak dijadikan cerita, hadiah buffday aku yang pertama nie mesti la dr bf aku aka mr jim2 saye.. hee.. terima kasih banyak2 kepada beliau kerana hadiah kan saya sumthg yang saya teramat2 la suka..

nie la hadiah buffday saya tahun nie... macbeth newman w (grey/grey/orchid lace)... sayam mr jim2 saye.. hee.. thanks a lot incik jim2..hee... (tersengih lebar)

macbeth newman w (grey/grey/orchid lace) hadiah saya~
weee~~

macbeth manchester mr jim2 saye and macbeth newman yang mr jim2 hadiahkan kepada saya..

thanks a lot jim2
heee~
^^v


karutan si tukang karut,



 

6 ulasan:

agym berkata...

same2~ heeee

hellDuck berkata...

jeles..
mahu macbeth juga..
mintak abg syg kamoo blanjee saya satu..nk eliot..

momoQue berkata...

jimbontal= ngee...pas nie nak sebijik lagi.. eliot orchid lace pulak la.. buleh? agagaga~~

momoQue berkata...

helmi= boleh boleh~
jap ek~
''jimbo~~ helmi nak macbeth satu''
^^p

helmi, kena jadi gf die dlu la..
macamane?
:P

AEN7 berkata...

i tumbled upon your blog just now sis. macbeth?! so cool. cmne sis ni kenal ngan macbeth? share2 ngan saye. plissss. msg la kat fb saye : http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100000306007011

:D

anabella momoque berkata...

hi dear.. thanks for stepping by here! :D

yes, i'm in love with macbeth.. actually my bf was the one who introduced macbeth to me.. then, suddenly i'm falling in love with all macbeth design after entering extreme bukit bintang..then, grab one la as one of my collection! hihi..

but, actually i'm the sneakers freak! ((: