tetamu VVIP

Isnin, 8 Februari 2010

indie goodness volume 2


datang beramai-ramai
memeriahkan indie goodness volume 2 sound machine
pada 13 march 2010 bersamaan hari sabtu
xingt bersamaan berapa hijriah di number one cafe...
and of course berbayar la cik abg n cik kak oiii..hehe..
rm18 pre-sale ticket n rm20 kat depan pintu.
antara band yang perform ialah sharpshooter, couple, stonebay,statik, plague of happiness,dan ramai lagi.
anda juga berpeluang memenangi gitar yamaha macam kat flyers nie..
so jgn lepaskan peluang la ye..
(aku pown sbnrnye nak je merasa g konsert radio rosak tu..konpius2..tp besar kemungkinan akan ke number one cafe mahu layan plague of happiness sama sharpshooter kot...hehe...)

9 ulasan:

joegrimjow berkata...

camne nak pergi ni??
huhuk

bakri berkata...

tak brapa paham topic ni adesh

bakri berkata...

topic ni tak brapa paham lor

Lan_Skywalker berkata...

Mcm besh..

momoQue berkata...

joegrim
nak map die ke or nak taw gig nie kat ne?
xpaham gak nie
hehe

momoQue berkata...

bakri
ape yg tak paham nye tu?
hee
(xpaham ape yg bakri nie xpaham..hehe)

momoQue berkata...

lan
mmg besh pon
gi x naty?
hee

bakri berkata...

aku memang tak paham apa yg momo tak paham pasal apa yg aku tak paham
wakakakakakaka

momoQue berkata...

adoii
pulak?
ishk2
ko nie
abis cne aku nak bg paham nie?
adoii
haha