tetamu VVIP

Rabu, 2 Mac 2011

annual dinner kolej burhanuddin helmi, ukm sesi 2010/2011 | tema: glam & glitz

tarikh : 28 februari 2011
tempat : dectar, ukm



sempena tema dinner kali ini, aku telah memilih konsep ala2 arab memandangkan temanya yang berjudul "glam & glitz"...aku mengenakan busana jenis abaya kaftan berwarna ungu, selendang kaler light grey yang sedikit berkilau yang materialnya aku sendiri tak berapa pasti, clutch berwarna emas, wedges kaler hot pink dan hiasan or aksesori di kepala supaya nampak ala2 arab la kan.. hehe.. wedges nie aku terpaksa pakai sebab last minute kena cancel pakai heels yang berwarna light pink material satin sebab baru perasan saiz die besar sikit kat kaki aku nie.. haih~


ini gambar yang lebih jelas untuk tunjukkan aksesori kat kepala aku tu.. hehe


ha, nie mungkin lagi jelas kot..

dan lagi...

nampak la mata aku bak kata bapak angkatku si emirul adzwan yang mata ala2 lisa surihani.. tergelak besar aku.. thanks for the compliment bapak.. ((:

nak tunjuk lobang hidung sket.. haha~
kalau mata ala2 lisa surihani, hidung plak ala2 sape ek?
dato' ct ke? haha~ d:


nie muka ala-ala arabic style saya tu..

ok.wat muke kerek sikit wat tatapan kawan2.. d:

posing sket dengan clutch kaler gold.. actually clutch yang sama aku gunakan untuk dinner tahun lepas..
malas nak beli baru.. lagipon save budget sket.. yang penting kena mix and match la kot.. (((:


ok, nie view lebih dekat on muka aku la kan..
aku mengenakan mekap malam nie sebab aku rasa teringinlah nak tampil bergaya sikit memandangkan nie last semester aku kat sini.. so, manfaatkanlah.. HAHA~
actually aku tak sangka mekap aku se'bonggah' ini..
but, thanks a lot kepada abg syed  dr N&S make-up studio sebab mekapkan muka saya sebegini rupa..
saya sukakannya.. ^^v
kalau nak mekap mcm ni, click link kat nama diorg tu ye.. (tolong-tolong  promote sikit kat sini)..

ini dari sisi tepi.. aku mengenakan anting-anting... baru la nampak sket bila view dari sisi kan?
gambar ini aini yang tangkap masa aku tengah snap pixca kawan aku.. hee

bagi nampak sket anting-anting yang aku pakai..
beli kat sinma je nie.. hehe

table C1
meja dinner kami semua.. ade 10 orang satu meja nie.. aku cuma kenal aini and nani je kat table nie.. haha~
pemandangan pentas.. masa nie kelab D'tari perform untuk tarian.. rasanya tahun nie memang diorg yang mendominasi dan menjalankan persembahan.. sebelum nie kelab teater kamsis D (tekad) yang banyak menjalankan tugas untuk persembahan ini..
persembahan dari band pun ada.. D'moded..
nie invitation card utk para pelajar.. (:
no cabutan bertuah yang tak berapa nak bertuah sangat.. dah la dapat sampai 3 nombor.. orangnya berdua je.. satu pon xkena..hahaha~
cenderahati utk para tetamu dan pelajar
cenderahati juga.. tapi nie bukan yang saya dapat.. kawan sebelah.. hehe
kertas menu.
menu ktorg nasik beriyani, dalca, puding karamel, air bandung cincau, ape lagi ntah.. dah lupa..
(sori gambar tak jelas.. bukan DSLR..hehe)


 <3 <3 nie la gambar aku dengan aini.. (: <3 <3

masa kat luar dectar..

ewah-ewah. cekak pinggang pulak.. hehe
tepi pokok bunga pun jadi.. ((:

ha, kan? pokok bunga lagi..haha~

overall, dinner sem nie is more better than before..
terhibur dengan performance..
ada persembahan yoyo, variety type of dances, siap ade tamil dance jugak as usual..
performance by band pon not bad.. enjoy la..
hiasan dan tatarias dewan pon looks so exclusive..
tema dinner pun tema yang menepati jiwa aku..hehe..
special performance by dr. bad pun salah satu penarik dan hiburan yang best malam tu..
so, congrats for all dinner's team!

that's all for today!
thank you for reading!
(:

2 ulasan:

Agym berkata...

suke2~ hehe

anabella momoque berkata...

thanks!
saya pun suka jugak.. hihi
:D