tetamu VVIP

Khamis, 5 November 2009

konvo mr jim2~~~

21 OKTOBER

AKU DAN CHAN
g la tgk
mr jim2 ku berkonvo

lokasinyee UITM SHAH ALAM
hee
jauh gak la kembara kami
AKU JMPE CHAN KAT KL SENTRAL LEBIH KRG KUL 1
pas tu aku belikan mr jim2 ku hadiah
hee
pas tu
aku n chan decide nak g nek tren je
so ktowg mek tren ke arah PELABUHAN KLANG
destinasi kami
PADANG JAWA
pas tu
mek teksi lak
kena tgu teksi
(sempat snap2 pic dgn chan)
mase dalam tren
angin tol aku
ade apek tu
selambe badak meludah dlm tren
wiso lak aku kot2...
H1N1!!!
arghhhh!!!!
TIDAKKK~~
huhu~~
sempat lak dlm tren tu ade budak2 skola rendah cm tu
rse nye pling beso pown darjah 4 kot kat c2
(diowg bukan la warga negara malaysia)
(indonesia kata chan)
aku lak mmg arr xpasan~~ hee~~
aku memerhatikan gelagat dak2 tu~~
paling aku lame perhatikan
dak2 tu sume ade handphone
dah tu sume xmen la handphone murah2
hardphone die mahal2 je
xmen klu bukan skrin kaler
teringt la aku mase kecik2 dlu
kte nie jgn kate ade handphone
silap2 guna handphone pown xreti agaknye~~

hehe

pas tu ade lak yg sowg tu tdo sampai meleleh2 air liur basi die
kakak die kejut
die xmo bangun
aku lak yang wiso
aku kata dalam aty aku
kang terlepas stesen lak dak2 nie
wakakaka
aku and chan sampai kat PADANG JAWA lebih kurang kul 3 lebih
(mase nie chan snap pic aku)
hee

mr jim2 ckp
die suh aku sampai sane kul 4 or 5
sbb time tu die dah kua dewan
mmg ktowg sampai sane nak dekat kul 5 pon

(so lebih krg die nak kua dewan)
ktowg nek teksi n benti kat pintu blkg uitm kot kalu xsilap
pas tu
kena lak mendaki bukit
nak g DEWAN SRI BUDIMAN
(
klu xsalah aku nama dewan tempat ajim konvo tu)
(lupa lak aku)

perghh
rupanye ade SHORT CUT
wat PENAT aku n chan je haha
cm bodo je nek bukit tu
PENAT SIYOTTTTT~~
huhu pas tu dah sampai sane
gler ramai owg
adess
aku cm nak lemas dah
sbb aku mmg xske sesak2 nie
tp an pas tu
dah jmpe
MR JIM n EIRIKA
aku dah lupa la panas ke pe
epy la dapat weng2 dgn diowg
pas tu banyak gler snap2 pic
hee
ary tu jugak mr jim bawak jmpe dgn kawan2 die
and dapat berjumpe ayin
pas tu
ktowg g makan kat seksyen dua
(klu xsilap aku)
makan NASIK GORENG STUDENT yang mr jim2 salu ceriter tu
dapat jmpe dgn NANA n ZU
hee

oleh kerana aku penat sangat
(serba salah susahkan die ary tu)
aku mtk mr jim2 anta balik ke UKM
lebih kurang kul 10 lebih kot sampai UKM mase nak balik tu
dapat BUNGA ROS ahakz~~
tu la cte spnjg aku g konvo mr jim2 tu
hee
penat tp SERONOK~~
(walaupon asik merungut je)
wakaka
hee







ramai gler owg
adess
padat, sendat n ketat
sampai xleyh lalu woo
xckup oksigen aku
wakakka



mr n mrs jimjim



aku n eirika



ajim n chan



dak2 kecik yg sebuk men handset
hee


KAT STESEN KTM PADANG JAWA
MASE TGH TGU TEKSI
utk mase nak masuk ke uitm
kami kepanasan
hee


sesi naik bukit untuk ke dewan sri budiman, uitm shah alam




operasi mengesan mr jim2
wakakaka
bengang sbb susah gler nak kol die

line xde plak adoiii


aku dan tangga


eirika, mr jim2 n mrs jim2..ngeee~~


mase jmpe ayin
^^ape ko wat tu rika??
wakakaka

mase makan kat seksyen 2 jmpe zu n nana n bf nana
ape yang diowg tgk sbnrnye nie? ahakz

haa tu pon nana td xde hee


lokasi kejadian
uitm shah alam
hee

kredit to chan
sbb jadik fotographer ary tu
rse nye mke aku, ajim n eirika je
wakakaa

5 ulasan:

IT'S Me N.a.N.a berkata...

wahh..tahniah mr jim..jim..
thanks awk dtg blog kiter..=)

IT'S Me N.a.N.a berkata...

=)

Agym berkata...

waaa.... best gler dpt g uitm shah alam~~~ (ibarat mcm bukan warga uitm shah alam plak) huhuu

momoQue berkata...

welcome nana
hee
^^

momoQue berkata...

mr jim2
cehhh
haha